Våre lovnader

2-0-1

2-0-2

2-0-3

Den unike kundeopplevelsen

Med snart 35 år som leverandør og samarbeidspartner til det bergenske næringsliv, vet vi hva som kreves. Med et tydelig styringsmål om at våre kunder skal være byens mest fornøyde kunder, har vi kvalitet i alle ledd som en rettesnor i alt vi gjør. Derfor har vi egne sertifiserte teknikere, lokal servickoordinering og lokalt dele- og rekvisitalager. Snakk med våre mange fornøyde kunder. Vår lokale kundeservice kan du stole på.

Kundetilpassede løsninger

I Beko er vi ikke så opptatt av enkeltprodukter. Vårt fokus er på løsninger som gir kostnadsbesparelser og effektivitetsgevinster. Hos oss møter du dyktige og erfarne fagfolk med yrkesstolthet og stort engasjement, som setter sin ære i å hjelpe deg med å velge rett løsning.

Bærekraft

Beko har forankret sin virksomhet i god miljøstyring. Fra vårt store vareutvalg fokuserer vi på smarte og kostnadseffektive løsninger som også er gode miljøvalg. Gjenbruk kan være en del av løsningen.
God miljøstyring skåner ikke bare miljøet, men gir også konkrete og målbare kostnadsbesparelser. Med Beko er du sikret god bærekraft og god totaløkonomi.

God totaløkonomi

Beko AS er stolt leverandør av markedsledende produkter fra Canon, og du kan derfor være helt trygg på at en tilbudt løsning fra oss har en anerkjent teknologi, robust produktkvalitet og lang levetid . Hos oss kan du være trygg på å få god verdi for pengene - alltid.

_bekobobler