Om oss

Verdiskapende tjenester og løsninger

I Beko jobber vi med digitalisering og effektivisering av dokumentrelaterte arbeidsprosesser, og leverer brukervennlige og kostnadseffektive utskrifts og dokumentløsninger som gjør jobben. Vi hjelper bedrifter med løsninger som gir effektivitet og styrket lønnsomhet. For oss dreier alt seg om å levere gode tjenester og løsninger som skaper verdi for kundene våre.

Takk for at du handler lokalt

Beko AS ble etablert i 1987, og er en 100% lokal bedrift med alle funksjoner i Bergen. Selskapet har egne sertifiserte teknikere med god tilgjengelighet, lokal koordinering av all service, og høy tilgjengelighet på slitedeler og toner fra eget lager. Flere og flere bergensbedrifter velger å handle lokalt, og Beko er er i dag med sitt lokale fokus en foretrukket leverandør for en rekke av byens mange spennende bedrifter.

Lokalt fokus og global styrke

Beko AS er faglig og forretningsmessig forankret i en tung industriell og kunnskapsbasert partner med verdensomspennende virksomhet. Med lokal forankring og lokalt fokus er størstedelen av forretningsvirksomheten relatert til leveranser i Bergensregionen, men vi følger også kundene våre over hele landet og gjerne også ut i Europa, der det skaper positive synergier for kundene våre.