Håndtering av utskrift og informasjon

1-1-1Skrivere og skannere

Utskriftsbehandling

Informasjonshåndtering

 

Kvalitetsprodukter fra Canon

Beko er Canon partner, og stolt leverandør av verdens ledende utskrifts og dokumentløsninger. Med denne store verktøykassen, har vi det aller beste utgangspunktet for å hjelpe kundene våre med smarte løsninger som skaper verdi.

Dette kan vi hjelpe med

• Kostnadseffektive utskrifts- og skanneløsninger i alle størrelser og varianter
• Sikkerhet i print infrastruktur og skanning
• Digital arkivering med sikker strukturert lagring av forretningsinformasjon
• Effektivisering og automatisering av dokumentrelaterte arbeidsprosesser
• Dokumentdigitalisering

Seniorkompetanse

Våre dyktige fagfolk har lang erfaring og solid kunnskap, og hjelper deg med stor forretningsforståelse og engasjement å velge rett løsning.

Førsteklasses service og support

I Beko møter du høyt kvalifiserte og autoriserte egne teknikere som kjenner bedriften og løsningen din godt. Med lokal koordinering av all service og support, er du sikret god servicetilgjengelighet og rask hjelp når du trenger det. Stort eget lager av reservedeler og toner i Bergen, reduserer sårbarhet og risiko for kritiske driftsstans. Muligheter for serviceberedskap 24/7.

Ta kontakt

På linkene over kan du få en overordnet oversikt over omfattende meny av produkter og løsninger. Det som skaper den virkelige verdien er kunnskapen, erfaringen og forståelsen for hvordan løsningene kan brukes for å skape forbedringer som gir reell gevinst og positiv avkastning i din bedrift. Den kunnskapen har vi og vi deler den så gjerne.
Ta kontakt med oss for en innledende prat om hvordan vi kanskje kan hjelpe deg og din bedrift til å skape viktige merverdier med våre løsninger, eller om du bare søker et knallgodt tilbud på en ny printer.