Audiovisuell kommunikasjon

1-2-1

Effektive møteromsløsninger

Tiden er vår viktigste ressurs, og effektiv kommunikasjon en sentral verdidriver i enhver bedrift. Vi hjelper deg med design og tilrettelegging av effektive møterom. Vi leverer komplette løsninger som forenkler kommunikasjon og samhandling, og bidrar til styrket effektivitet og lønnsomhet i din virksomhet.

Videokonferanse

Videokonferanse er et godt eksempel på en bærekraftig løsning som også er bedriftsøkonomisk lønnsom, og for stadig flere bedrifter et uvurderlig redskap for effektiv kommunikasjon med kunder, leverandører og ansatte. Snakk med oss om videokonferanse. Som sertifisert Polycom Partner i Bergen, har vi et av markedets aller største utvalg av ledende kvalitetsløsninger, og solid kunnskap til å hjelpe deg med å velge rett løsning.

Vi leverer også virtuelle møterom i skyen som lar deg kombinere løsninger fra Polycom/Cisco, PC, Mac, Lync og Skype; alt samlet på en plattform.

Digitale tavler

Digitale tavler har revolusjonert mulighetene for effektiv kommunikasjon med støtte i digitale medier i møterommet. Som sertifisert Partner for Smart har vi de beste produktene og kunnskapen som trengs for å bistå i hele prosessen, inklusiv nødvendig opplæring og kursing av brukerne.

Infoskjermer

Med kvalitetsprodukter fra Samsung og Smartsign, kan vi også hjelpe deg med brukervennlige og effektive løsninger i din kommunikasjon med ansatte, kunder og publikum.

Førsteklasses service og support

I Beko Business Center møter du høyt kvalifiserte og erfarne fagfolk. Med lokal koordinering av all service og support, er du i tillegg sikret god servicetilgjengelighet og rask hjelp. Vi kjenner kundene våre godt, og vet hva som skal til for å skape den unike kundeopplevelsen. Lokalt lager av kritiske slitedeler og erstatningsløsninger reduserer sårbarhet og risiko for kritiske driftsstans.

Velkommen til oss

I vårt hyggelige og spennende showrom i Fabrikkgaten kan vi vise deg mange smarte løsninger. Du er hjertelig velkommen innom til oss når som helst for litt inspirasjon og ideer, men ring oss gjerne på forhånd så setter vi av tid til å hjelpe deg.

Våre viktigste samarbeidspartnere

Her kan du se nærmere på produktene fra våre viktigste samarbeidspartnere innen audiovisuell kommunikasjon.

audiologo01

smartsignlogo120b