Utskrifts- og dokumentløsninger

1-1-1Skrivere og skannere

Utskriftsbehandling

 

Dokumenthåndtering

 

 
Kvalitetsprodukter fra Canon

Beko er Premium Partner for Canon, og stolt leverandør for verdens ledende produsent av nyskapende utskrifts og dokumentløsninger. Med Canons store utvalg kvalitetsprodukter, har vi det aller beste utgangspunktet for å kunne hjelpe våre kunder med smarte og kostnadseffektive løsninger.

Dette kan vi hjelpe med

• Utskrifts- og skanneløsninger som passer alle miljøer
• Sikkerhet i print infrastruktur og skanning
• Digital arkivering med sikker strukturert lagring av forretningsinformasjon
• Effektivisering og automatisering av dokumentrelaterte arbeidsprosesser
• Effektive søk og rask gjenfinning av ustrukturerte data
• Gode løsninger på noen sentrale GDPR utfordringer vi møter 25. mai 2018

Seniorkompetanse

Våre dyktige fagfolk har lang erfaring og solid kunnskap, og hjelper deg med stor forretningsforståelse og engasjement å velge rett løsning.

Førsteklasses service og support

I Beko møter du høyt kvalifiserte og autoriserte egne teknikere som kjenner bedriften og løsningen din godt. Med lokal koordinering av all service og support, er du sikret god servicetilgjengelighet og rask hjelp når du trenger det. Stort eget lager av reservedeler og toner i Bergen, reduserer sårbarhet og risiko for kritiske driftsstans. Muligheter for serviceberedskap 24/7.

Ta kontakt

På linkene over kan du få en overordnet oversikt over Canons store verktøykasse av produkter og løsninger. Det som skaper den virkelige verdien er kunnskapen, erfaringen og forståelsen for hvordan løsningene kan brukes for å skape forbedringer som gir reell gevinst og positiv avkastning i din bedrift. Den har vi og vi deler den mer enn gjerne.
Ta kontakt med oss, så tar vi en innledende prat i ro og mak om hvordan vi kanskje kan hjelpe deg og din bedrift til å skape viktige merverdier med våre løsninger.

Last ned PDF brosjyre her.