Om oss

Effektivitet og trivsel

I Beko Business Center jobber vi med effektivitet og trivsel på kontoret, og leverer utskrifts og dokumentløsninger, AV løsninger, og kontormøbler. Her finner du 3 samarbeidende selskaper med ulik spisskompetanse, men med en felles visjon. Vi hjelper bedrifter med gode råd og løsninger på hvordan vi med smart tilrettelegging av arbeidsplasser og smart anvendelse av teknologi kan skape bedre effektivitet og trivsel i hverdagen, og på den måten bidra til styrket konkurransekraft og lønnsomhet for kundene våre.

Lokal forankring

Virksomheten ble etablert i 1987 og teller i dag 10 personer lokalisert ved vår forretningsadresse i Bergen. Selskapene er i hovedsak eiet av de ansatte, og genererer en årlig omsetning på 30 MNOK.

Global styrke

Selskapene er faglig forankret i tunge industrielle og kunnskapsbaserte partnere med verdensomspennende virksomhet. Størstedelen av forretningsvirksomheten er relatert til leveranser i Bergensregionen, men vi følger også kundene våre over hele landet og store deler av Europa, der det skaper positive synergier.