Våre lovnader

2-0-1

2-0-2

2-0-3

Den unike kundeopplevelsen

Med 30 år som leverandør til det bergenske næringsliv, vet vi hva som kreves for å skape og bevare den unike kundeopplevelsen. Med et tydelig styringsmål om at våre kunder skal være byens mest fornøyde kunder, har vi kvalitet i alle ledd som en rettesnor i alt vi gjør.

Kundetilpassede løsninger

I Beko Business Center er vi ikke så opptatt av enkeltprodukter. Vårt fokus er på løsninger som gir kostnadsbesparelser, effektivitetsgevinster og økt trivsel på kontoret. Hos oss møter du dyktige og erfarne fagfolk med yrkesstolthet og stort engasjement, som setter sin ære i å hjelpe deg med å velge rett løsning.

Bærekraft

Beko Business Center har forankret sin virksomhet i god miljøstyring. Fra vårt store vareutvalg fokuserer vi på effektive og smarte teknologiprodukter og interiørløsninger som også er gode miljøvalg, og aller helst best i klassen.
God miljøstyring skåner ikke bare miljøet, men gir også konkrete og målbare kostnadsbesparelser. Med Beko Business Center er du sikret god bærekraft og god totaløkonomi.

God totaløkonomi

Beko Business Center er stolt leverandør av markedsledende produkter fra bl.a. Canon, Samsung, Sony, Polycom og B8, og du kan derfor være helt trygg på at en anbefalt løsning fra oss har en robust produktkvalitet med lang levetid og lav TCO (Total Cost of Ownership). Hos oss kan du være trygg på å få god verdi for pengene - alltid.

_bekobobler